Les baixes no han d'impedir l'Olímpyc buscar la victòria davant el Bar Mi Casa


  • Comparteix:

Fernando Echevarría és una de les baixes

Fernando Echevarría és una de les baixes

Un Olímpyc Floresta plagat de baixes rep en la 26a jornada de Segona B el Bar Mi Casa aquest dissabte a partir de les sis de tarda. Els florestans esperen un matx complicat per la qualitat d'un bloc que es manté en la lluita per acabar entre els primers classificats, malgrat que es troben dos punts per sota dels de Can Llobet.

Falten cinc jornades perquè acabi la lliga i es pot considerar que tant Olímpyc com el seu rival d'aquest cap de setmana han fet els deures. Ara, el repte que els queda per davant és barallar-se per ocupar alguna de les places de la zona noble de la classifcació, que tenen a tres i cinc punts respectivament.

Els florestans afronten el matx amb nombroses baixes, fet que obliga al tècnic, Xaloc Rion, a conovocar almenys un parell de juvenils per completar la llista. Tot i així, l'Olímpyc és veu capaç de fer front al rival i sumar els tres punts, tot i que Rion reconeix que no serà gens fàcil.

Xaloc Rion

Ells estan a cinc punts del tercer, estem tots molt junts, i crec que competirem tots fins el final. No espero un rival diferent però si un altre partit al de l'anada.


El precedent entre els dos equips aquesta temporada és favorable a l'Olímpyc, que en l'anada va vèncer amb solvència (2-8) a Sant Vicenç dels Horts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.