Un Sant Cugat Esport ja salvat rep l'Espluguenc podent fer un favor al Junior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu d'un partit del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport tanca la temporada després d'assolir la permanència matemàtica la setmana passada rebent un conjunt que encara té els deures pendents, l'Espluguenc. Els d'Esplugues són sisens per la cua, posició que podria ser de descens, i necessiten puntuar per aconseguir la salvació. Els vermell-i-negres no es juguen res, però el seu resultat pot ser vital per l'altre equip santcugatenc, el Junior, que no depén d'ell mateix per salvar-se.

El triomf del SantCu de la setmana passada davant el Gornal (1-2) ha permès que els homes de José Alcaraz per fi tanquèssin la permanència i que aquest diumenge puguin jugar un partit sense pressió. Els vermell-i-negres no es juguen res més enllà de millorar dos posicions a la classificació i poder acabar la lliga vuitens. L'Espluguenc, en canvi, arriba a la ZEM Jaume Tubau amb l'aigua al coll.

És sisè per la cua, posició que segons com vagin els descensos compensats podria conduir al descens, i una derrota podria suposar que Martorell i Junior el superessin a la classificació. Precisament qui estarà molt pendent del partit entre el Sant Cugat Esport i l'Espluguenc serà l'equip veí de la ciutat. El Junior depèn del SantCu, entre altres resultats, per mantenir la categoria sempre i quan guanyin el seu partit davant el Moja.

El SantCu, a falta d'un partit, té un balanç de 12 victòries, set empats i 14 derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.