La Fundació Eric Abidal i el FS Sant Cugat organitzen un torneig benèfic


  • Comparteix:

La Fundació Eric Abidal i el FS Sant Cugat organitzen un torneig / Font: Fundació Eric Abidal

La Fundació Eric Abidal i el FS Sant Cugat organitzen un torneig / Font: Fundació Eric Abidal

El Futbol Sala Sant Cugat i la Fundació Eric Abidal organitzaran un torneig internacional de futbol sala benèfic a la ZEM de la Rambla del Celler entre el 5 i el 6 de desembre. Hi participaran conjunts des de la categoria benjamí fins a la juvenil. El cost d'inscripció per equip és de 150 euros que aniran destinats íntegrament a la fundació que lluita contra el càncer. Els interessats han d'enviar un correu electrònic a fsantcugat@gmail.com.

Primer acte de la Fundació Eric Abidal des de la seva creació i Sant Cugat acollirà la primera activitat. El Futbol Sala Sant Cugat serà l'organitzador i cada equip jugarà quatre partits. El torneig começarà el divendres 4 de desembre amb la presentació de la competició i un sopar solidari. Dissabte començaran els partits, que tindran lloc entre les nou del matí i les nou del vespre. Diumenge es mantindrà l'horari amb l'entrega de premis a les vuit del vespre.

Equips de França, Anglaterra, Suècia i Escòcia participaran al torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.