Un Sant Cugat Esport femení imparable amenaça el Suburense


  • Comparteix:

El SantCu espera mantenir l'alt nivell mostrat fins ara

El SantCu espera mantenir l'alt nivell mostrat fins ara

El Sant Cugat Esport femení visita el camp del Suburense a la cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. El matx es disputarà aquest diumenge a un quart d'una del migdia a l'estadi municipal d'Aiguadolç, en un partit on les vermell-i-negres parteixen com a favorites. La jornada és propícia per a les d'Albert Martín per consolidar-se al capdavant de la classificació, tenint en compte que s'enfronten el segon i el tercer classificats.

Les noies del Sant Cugat Esport femení estan posant a prova el llistat d'elogis del diccionari català. Les vermell-i-negres firmen un inici de temporada immillorable, arrasant amb tots els rivals que si li han posat al davant i marcant com a mínim cinc gols per partit. Sumen 30 gols en cinc jornades i només n'han rebut un.

El rival d'aquest diumenge és un Suburense que no aixeca cap. En un inici de lliga irregular, on encara no ha sumat cap triomf, les sitgetanes tenen només dos punts després d'empatar amb el Levante Las Planas i amb el Fontsant-Fatjó, un empat agònic davant el tercer classificat en els últims 10 minuts. La visita de les santcugatenques suposa un duel de molta complexitat per a les locals, tenint en compte l'estat de forma dels dos conjunts.

L'Atlètic Vilafranca, el rival directe de les santcugatenques, rep la visita del Fontsanta-Fatjó, el tercer classificat. És una oportunitat perquè es deixin algun punt i puguin augmentar distàncies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.