El Junior cau al camp del Vallirana però segueix en segona posició

Imatge d'arxiu

El Junior perd (2-0) al camp del Vallirana a la jornada 14 del grup 3 de Segona Catalana de futbol, però continua segon en promoció d'ascens a Primera Catalana. Els santcugatencs han patit l'expulsió de Xavi Renieblas al segon temps i han sumat la tercera derrota de la temporada, segona consecutiva a domicili.

Després de caure fa dues setmanes davant l'Espluguenc, el Junior ha tornat a trobar a faltar el seu camp i no se n'ha sortit contra un conjunt, a priori, assequible. El Vallirana, penúltim, ha aturat el potencial combinatiu dels de Hans Schönhöfer i ha aconseguit que el matx arribés al descans amb empat sense gols. A més, als blau-i-negres se'ls ha començat a posar el partit complicat quan als primers compassos de la segona part Xavi Renieblas ha estat expulsat per doble amonestació.

Els locals han aprofitat aquesta situació i, passat el quart d'hora de la represa, Ruben Díaz ha començat a construir la sorpresa de la jornada anotant el primer gol. Vint minuts després, la reacció dels visitants s'ha convertit ja en un repte massa dur quan Jonatan Medina, que ha entrat a la segona part, ha fet el segon. Els locals han mantingut el resultat i han deixat el Junior sense punts aquesta jornada.

Tot plegat ha tingut lloc en un cap de setmana que era propici per a la classificació tenint en compte que s'enfrontaven el tercer i el quart. El Marianao Poblet arribava en quart lloc i ha superat l'Espluguenc, robant-li la tercera posició. Aquesta derrota precedeix una de les cites de la temporada. La setmana que ve, els blau-i-negres tornen a Sant Cugat per enfrontar-se a l'equip que persegueix, el Sant Joan Despí, líder.