El Sant Cugat Esport venç a casa el Moja i es desfà d'un rival directe


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport encadena dues victòries consecutives abans de Nadal

El Sant Cugat Esport encadena dues victòries consecutives abans de Nadal

El Sant Cugat Esport guanya un duel vibrant davant el Moja (3-2), rival directe a la classificació dels santcugatencs, a la 15a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres certifiquen la cinquena posició de la classificació abans de festes i se situen a només cinc punts de la promoció d'ascens.

El duel directe entre dos equips molt parells s'ha acabat tenyint de color vermell-i-negre. El SantCu ha començat el partit amb les idees molt clares, apostant per la verticalitat i fent mal a l'esquena de la defensa visitant. El conjunt de l'Alt Penedès, per contraposició, practicava un futbol vistós i associatiu, i al minut 26 Ivo Luque ha marcat el primer després d'una gran combinació. La resposta santcugatenca ha arribat només dos minuts més tard gràcies a Javi Ruiz, que ha tornat a posar les taules al marcador.

La primera part del segon temps han estat de domini absolut del SantCu, que ha fuetejat el rival amb punyents contracops. Al minut 47 Fabià Sintes ha marcat el segon pels locals, i quatre minuts més tard el mateix jugador ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb el 3 a 1 i la diferència de dos gols el conjunt de Sant Cugat ha tret el peu de l'accelerador i el partit s'ha trencat a favor dels visitants, que buscaven el gol que els donés vida. L'intercanvi de cops ha acabat al minut 64 amb la diana visitant de Daniel Garcia, després d'un cúmul d'errades de la defensa local.

Després del gol, les constants interrupcions i la polèmica s'han apoderat del partit, quehan eclipsat el futbol. L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, es mostra satisfet amb el resultat obtingut però subratlla la poca contundència de l'equip per tancar els partits.

José Alcaraz

Sabíem que els primers 15 minuts del segon temps eren molt importants. Ens falta acabar de matar els partits quan els tenim encarats. Ens ha tocat patir amb el 3 a 2.


Després de Nadal, els santcugatencs visitaran el camp de la Gornal, el desè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.