El Junior recupera efectius per rebre l'Olímpic Can Fatjó i preservar el segon lloc


  • Comparteix:

Rafiu torna a la convocatòria

Rafiu torna a la convocatòria

El Junior torna a disposar d'alguns jugadors clau com Abu Rafiu, Guillem i Jordi Cortés per rebre aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda l'Olímpic Can Fatjó. Els de Hans Schönhöfer creixen en efectius per mantenir la segona posició, lloc que dóna dret a la promoció d'ascens a Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs van estrenar l'any amb empat al camp del San Mauro.

La tornada de vacances va ser complicada per al Junior, tenint en compte el poc treball que s'havia dut a terme per Nadal i la quantitat de baixes que arrossegava l'equip. Malgrat això, els blau-i-negres van esgarrapar un punt del feu del San Mauro i ara han recuperat sensacions, efectius i to per provar de desfer-se de l'Olímpic Can Fatjó.

Els rubinencs són un equip fort quan es tanca darrere, un fet que obligarà el Junior a tenir paciència i madurar el partit per poder generar perill. Un gol a la primera meitat és, segons Schönhöfer, una recepta vital per obrir el camp i el partit.

Hans Schönhöfer

No veig un Olímpic que vingui a dominar el partit. Crec que ens tocarà a nosaltres portar el pes del partit.


Abu i Guillem tornen després de la sanció, mentre que Jordi Cortés ja es troba en plenes condicions per competir després d'estar malalt la setmana passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.