El Sant Cugat Esport femení vol seguir per la senda de la victòria davant la Suburense


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení es medeix davant la Suburense aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. El partit de la 20a jornada de Primera Catalana de futbol enfrontarà dos equips amb dinàmiques antagòniques: un SantCu estel·lar, que ve d'endosar 11 gols al cuer del grup, davant un conjunt sitgetà en caiguda lliure que no coneix la victòria des de la 12a jornada.

El SantCu ha recuperat les bones sensacions de la primera volta, guanyant i practicant un bon futbol, mèrits que l'han situat de nou a la segona plaça, a només un punt del lideratge que ara mateix ostenta l'Atlètic Vilafranca. Les santcugatenques han deixat enrere els fantasmes de l'aturada nadalenca i pugen com l'escuma amb els ulls posats a l'ascens.

El rival d'aquesta jornada, la Suburense, viu una situació totalment contrària al conjunt de Sant Cugat. L'equip de Sitges no aixeca cap i no suma tres punts des de la 12a jornada, quan es va desfer de l'Icomar a casa seva per 3 a 2. La visita dels sitgetans al feu vermell-i-negre suposa una prova de foc per a les visitans atès a les situacions totalment contràries que viuen ambdós equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.