Un Sant Cugat Esport espès i inofensiu cau derrotat al camp del Ripollet


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport perd al camp del Ripollet (2-0) a la cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han signat un primer temps molt espès, on només han xutat un cop entre els tres pals. A la segona part les sensacions han estat més bones, però el Ripollet ha acabat emportant-se el partit amb gols de Vicente Bermúdez i Moha, tots dos al tram final del partit.

El primer temps del SantCu ha estat un malson. Molt imprecisos en la faceta de creació i inofensius en atac, els santcugatencs han vist com el travesser ha evitat el primer del conjunt de Ripollet al minut 23. No ha estat fins al minut 30 que han xutat entre els tres pals, un xut tou des de fora l'àrea de Fernando Nuñez. Tot i la superioritat dels locals, s'ha arribat al descans amb l'empat a zero.

A la segona part el SantCu, ha semblat recuperar el que no havia tingut en els primers 45 minuts. La millora dels santcugatencs, però, només ha servit per equilibrar les dinàmiques de joc i tots dos equips han tingut opcions per marcar. Al final el Ripollet ha estat el primer a avançar-se de la mà de Vicente Bermúdez després d'una errada de la defensa vermell-i-negra, al minut 70.

Després del gol, els homes d'Alcaraz s'han llençat a l'atac sense gaire encert i han donat opcions al Ripollet per tancar el partit al contraatac. Javi Ruiz i Oriol Fernández, que han entrat des de la banqueta, han estat els homes encarregats de capgirar el partit i han fregat el gol en els últims instants del matx. El porter santcugatenc Juanmi, que havia aturat dos u contra u, no ha pogut aturar el tercer i Moha ha fet el segon al minut 90.

El tècnic de l'equip, José Alcaraz, fa autocrítica i es mostra decebut amb la intensitat de l'equip

José Alcaraz

Avui no hem competit. Necessitàvem una intensitat que no hem tingut.


La setmana que ve, els santcugatencs descansen perquè el partit davant l'Andorra s'ha ajornat fins el 3 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.