L'invicte FS Canet visita aquest dissabte un FS Sant Cugat que vol donar guerra


  • Comparteix:

Bernat Batllori en una imatge d'aquesta temporada

Bernat Batllori en una imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a un quart i cinc minuts de nou el líder del grup 1 de Tercera, el FS Canet. Els santcugatencs sembla que a poc a poc van agafant la forma i tot i alguna ensopegada, estan fent un bon inici de temporada. Aquesta setmana, tenen l'opció de confirmar aquestes bones vibracions si treuen un bon resultat a casa contra el líder, que ha guanyat tots els partits disputats.

Prova de foc per un Futbol Sala Sant Cugat que a mesura que passen els partits dóna mostres de millorar i de ser un equip molt solidari i intens, que resulta difícil de superar a la pista. La jornada anterior, tot i la derrota a la pista del FS Lliça d'Amunt, van fer un partit molt complet i fins al final van tenir opcions de puntuar a la pista del tercer classificat.

Ara arriba el líder del grup, un FS Canet que està demostrant solidesa tant a casa com a fora, tot i que alguns partits han guanyat per la mínima. Els de Canet sumen 36 gols a favor i 17 en contra. El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca les bones sensacions del grup, tot i que hi ha aspectes a millorar.

Jaime Martínez

L'equip té bones sensacions i fa un bon joc. Potser hi ha algun jugador que no acaba d'agafar la forma per por i per lesions.


Óscar Rosell és dubte. El tècnic vermell-i-negre completarà la convocatòria amb un o dos jugadors del filial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.