El Sant Cugat Esport perdona i ho acaba pagant car en un bon segon temps del Farners


  • Comparteix:

Un Sant Cugat Esport desencertat cau (0-2) davant el Farners a la quinzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han signat un bon primer temps, però no han estat encertats de cara a porteria i ho han pagat car en una completa segona part del Farners. L'equip de José Alcaraz segueix sense aixecar cap i encadena cinc jornades sense vèncer, amb un parcial de dos empats i tres derrotes.

Les nombroses baixes vermell-i-negres, tres per sanció i cinc lesionats, han condicionat la formació inicial d'un SantCu. Ara bé, tot i partir d'una situació desfavorable i amb només un canvi, els santcugatencs han sortit molt endollats i s'han imposat en domini i actitud per davant del rival.

Malgrat el bon inici, els santcugatencs no han estat capaços de materialitzar les ocasions, molt poc encertats de cara a porteria. Finalment s'ha arribat al descans amb l'empat a zero però amb bones sensacions de l'equip vermell-i-negre.

A la represa, però, el Farners ha començat a treure el cap per davant d'un desdibuixat SantCu que ja no recordava al bon equip del primer temps. Els colomencs, curosos amb la pilota, han aprofitat l'encert associatiu per fer-ser amb el control del partit.

En una jugada ofensiva dels visitants, l'àrbitre ha xiulat mà del santcugatenc Fernando a l'àrea, i Joan Corominas ha transformat el penal per marcar el primer al minut 67. Després del gol les ocasions han desaparegut d'escena i els dos equips s'han disputat la pilota al mig del camp sense nord ni perill.

El tècnic santcugatenc, José Alcaraz, creu que l'aturada nadalenca serà positiva per reflexionar i fer autocrítica.

Jose Alcaraz

L'aturada ens anirà bé per agafar aire i tornar per guanyar al camp de l'Hermes


A la recta final de matx el Farners ha aprofitat una errada en fase de creació vermell-i-negra per sentenciar el partit amb un gol de Josep Muniesa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.