El Junior es retroba amb el triomf al camp del penúltim després de tres jornades sense guanyar


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Xavier Riera

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Xavier Riera

El Junior supera el Dinamic Batlló (0-3) a la vintena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs no han pogut decantar la balança fins el segon temps, quan Arnau Rion, Moretones i Bartu han marcat per portar els tres punts cap a Sant Cugat.

Al Junior li ha costat entrar en el partit. Els primers quinze minuts han estat de domini local, i fins i tot el Dinamic Batlló ha tingut alguna ocasió per avançar-se. A poc a poc els santcugatencs han anat guanyant el control del joc, però el marcador no s'ha mogut en els primers 45 minuts.

Després del descans, els blau-i-negres han obert la llauna amb un penal tranformat per Arnau Rion al minut 65. Quatre minuts més tard, Moretones ha fet el segon i, gairebé a les acaballes del matx, Bartu ha anotat el tercer.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, destaca la superioritat del seu equip en el segon temps.

Hans Schöhönffer

El resultat reflecteix la superioritat demostrada sobretot a la segona part, ja que vam començar molt ficats, vam marcar aviat i vam tenir el control.


Amb la victòria, els santcugatencs se situen sisens amb 31 punts i la setmana que ve reben l'Atlètic Sant Just, que és cinquè amb els mateixos punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.