El SantCu perd a l'últim minut a Tona i es complica la lluita per la permanència a Primera Catalana

Imatge del partit de la primera volta entre el SantCu i el Tona

El Sant Cugat Esport perd (2-1) al camp del Tona a la trentena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han avançat al minut 60 a través de Chechu però els locals han remuntat amb dianes de Jordi Vestit i Pol Vilaregut en el darrer minut del matx. Els santcugatencs són tretzens a un sol punt del descens, que marca justament el Tona, i tenen dos equips més a només dos punts.

El SantCu ha tornat de Tona amb les mans buides després d'avançar-se al marcador i veure com els locals capgiraven el marcador a les acaballes del partit. Els santcugatencs han fet una bona primera part on han evitat el joc directe dels tonencs. A la represa, Chcehu ha avançat els santcugatencs al primer quart d'hora. L'alegria ha durat ben poc per al SantCu perquè Jordi Vestit ha aprofitat un córner per empatar.

Els locals, conscients que l'empat no era un bon resultat, han aprofitat una errada en la sortida de pilota dels vermell-i-negres per trenar un contraatac i marcar el gol del triomf a través de Pol Vilaregut. El tècnic del SantCu, Jose Alcaraz, es mostra crític amb les errades puntuals comeses pels jugadors.

Jose Alcaraz

El cos tècnic estem donant el 100%. Veig difícil que tirem la situació endavant.

Els vermell-i-negres només tenen un punt de marge sobre la zona de descens i la setmana que ve reben el Vic, vuitè classificat.