El Sant Cugat Esport esgarrapa un punt al camp del Farners amb un gol a l'últim alè del partit


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport ha sumat un punt a Farners / Font: Carles Palanca

El Sant Cugat Esport ha sumat un punt a Farners / Font: Carles Palanca

El Sant Cugat Esport encadena la sisena jornada sense assaborir el triomf i empata (1-1) al camp del Farners a la jornada 32 del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres s'han sobreposat a la diana inicial del conjunt colomenc amb un gol balsàmic d'Oriol Fernández al minut 89 per seguir somiant amb la permanència. L'equip de Jose Alcaraz es manté a la zona perillosa de la classificació.

El SantCu s'ha plantat al camp del Farners amb la baixa de dues peces clau en l'esquema de Jose Alcaraz les últimes jornades: el davanter Wilker i el migcampista Fernando. La primera meitat ha estat orfe d'ocasions per part de tots dos conjunts, que han escenificat un aferrissat duel al mig del camp. A poc a poc el SantCu ha fet un pas endavant però no ha acabat de concretar i l'empat a zero s'ha mantingut fins a la segona meitat.

Les errades individuals han tornat a castigar els santcugatencs, que han vist com el Farners s'avançava al minut 62 de la mà d'Antoni Rossell. Jose Alcaraz ha mogut fitxa i ha canviat de dibuix per intentar capgirar el marcador. Amb defensa de tres i un joc més estirat i vertical, el SantCu ha agafat oxigen per dominar l'últim tram de partit. En l'últim sospir, els santcugatencs han materialitzat el domini amb un gol d'Uri que manté vives les esperances de mantenir la categoria.

El tècnic santcugatenc, Jose Alcaraz, valora el punt aconseguit i assegura que falten dues finals per mantenir la categoria.

Jose Alcaraz

Tal com s'havia posat el partit el punt és molt positiu. Ens manté vius i hem de sumar sis de sis i acabar el curs amb 40 punts


La setmana que ve el SantCu rep la Fundación Hermes, l'últim classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.