El femení del SantCu guanya a Sabadell i suma el tercer partit de la temporada amb la porteria a zero


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Futfem.cat | Marc Moliné

Imatge d'arxiu / Foto: Futfem.cat | Marc Moliné

El femení del Sant Cugat FC guanya a domicili (0-1) davant el CE Sabadell a la cinquena jornada del grup 1 de Preferent. Un solitari gol d'Ariadna Forment en el minut 48 ha donat els tres punts a unes santcugatenques que en sumen vuit i se situen setenes a la classificació.

El guió del partit ha estat el previst per Toni Polidano, un Sabadell que ha entregat la bola a les santcugatenques i ha esperat l'error vermell-i-negre per sortir al contraatac. En el primer temps tots dos equips han tingut ocasions per marcar però el lluminós no s'ha mogut.

A la represa s'han avançat les santcugateques de penal mitjançant Ariadna Forment i el Sabadell ha hagut d'estirar línies i canviar el plantejament del partit. Malgrat la pressió local, les de Toni Polidano han sabut aguantar i sumar els tres punts, amb una actuació destacada de la línia defensiva.

El tècnic del Sant Cugat FC femení, Toni Polidano, està content de l'evolució de l'equip.

Toni Polidano

Estic content per sumar de tres, per deixar la porteria a zero i perquè veig que les posicions de descens queden lluny i l'equip creix.


La nota negativa del partit és la lesió al genoll d'Elena Arxer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.