El Sant Cugat FC vol aprofitar el vent a favor després de dos triomfs seguits davant el Lloret


  • Comparteix:

Els santcugatencs han fet sis gols en els últims dos partits \ Font: CF Ripollet

Els santcugatencs han fet sis gols en els últims dos partits \ Font: CF Ripollet

El Sant Cugat FC s'omple de valentia i s'encomana a la ZEM Jaume Tubau aquest dissabte a les sis de la tarda davant el tercer classificat, el Lloret, a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els homes de Lluís Macià encadenen dues victòries seguides i volen allargar el bon moment de forma davant un dels conjunts més forts del grup. El Lloret no perd des de la segona jornada i des d'aleshores acumula un balanç de dos empats i cinc victòries.

El SantCu ha agafat aire gràcies als bons resultats de les darreres jornades i ara els santcugatencs tenen el repte d'ampliar la bona dinàmica. Els vermell-i-negres arriben a la cita amb la confiança pels aires després d'un triomf de mèrit al complicat camp del Vic i volen repetir la gesta davant els seus.

El Lloret s'ha erigit com un dels conjunts més temibles del grup 1 de Primera Catalana després de les primeres 10 jornades. Els lloretencs van començar amb mal peu la temporada i van caure en els primers dos partits. Ara bé, la bona dinàmica acumulada des d'aleshores els ha catapultat fins a la tercera posició, amb dos empats i cinc victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.