El Junior empata amb el Molins de Rei després d'igualar un 0 a 2 en contra en el darrer quart d'hora

El Junior tanca la primera volta amb empat davant el Molins de Rei

El Junior empata (2-2) amb el Molins de Rei a la 17a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol i tanca la primera volta a un sol punt del descens. Els santcugatencs han hagut d'igualar un 0 a 2 en contra en el darrer quart d'hora amb gols d'Àlex Pérez i Albert Sánchez.

El Junior i el Molins de Rei han disputat un matx molt igualat que ha acabat amb empat. El primer temps ha estat de domini local, però amb un Molins que sortia molt bé al contraatac. Els locals han pogut inaugurar el marcador amb una pilota al pal, però els molinencs s'han avançat amb un ràpid contraatac. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Molins s'ha tornat a avançar després d'una errada del porter del Junior. Els blau-i-negres han intensificat els atacs i un golàs de falta d'Àlex Pérez ha reduït distàncies. Els santcugatencs han tingut més ocasions i Albert Sánchez ha igualat al minut 89.

L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer, ressalta les errades defensives de l'equip que els han fet perdre molts punts a la primera volta.

Hans Schönhöfer

Hem de millorar les errades en defensa perquè ens estan penalitzant molt.

Els santcugatencs iniciaran la segona volta de campionat dissabte de la setmana que ve davant l'Olímpic de Can Fatjó.