El Sant Cugat FC retorna a la competició al camp d'un rival directe per la permanència, el Lloret


  • Comparteix:

Juanmi Beas, porter del SantCu

Juanmi Beas, porter del SantCu

Un Sant Cugat FC que fa dues jornades que no competeix visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el camp del Lloret, el tretzè classificat. Els vermell-i-negres es veuen les cares amb un rival directe en la lluita per la permanència després de l'aturada de Setmana Santa amb un partit menys, ja que el duel de l'última jornada davant el Vic es va ajornar per culpa de la forta pluja. L'equip de Joan Garcia és tercer per la cua, a quatre punts de la permanència al grup 1 de Primera Catalana de futbol i a cinc del Lloret.

El SantCu no pot badar en el seu retorn a la competició si vol seguir fent mèrits per salvar la categoria. L'equip ha demostrat una major fortalesa lluny de la ZEM Jaume Tubau amb resultats importants davant el Can Vidalet i el Castellar i espera repetir sensacions aquest dissabte davant d'un Lloret que surt d'una mala dinàmica de resultats.

Els de la Selva van aconseguir una victòria balsàmica abans de l'aturada davant el Sabadell després de vuit jornades barallats amb el triomf. Aquesta ratxa negativa els ha fet caure de la setena posició fins a les portes del descens, a només un punt de les places de perill del grup 1 de Primera Catalana. L'equip, per tant, provarà de fer-se fort a casa i allargar les bones sensacions de l'última jornada davant d'un SantCu amb qui va empatar en el duel de la primera volta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.