El Junior vol consolidar la seva reacció davant un Begues que lluita pel segon lloc de la classificació


  • Comparteix:

Els santcugatencs no han perdut cap partit amb Jordi López a la banqueta

Els santcugatencs no han perdut cap partit amb Jordi López a la banqueta

El Junior rep el tercer classificat, el Begues, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda amb l'objectiu de consolidar la seva reacció al grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'arribada de Jordi López a la banqueta blau-i-negra ha revitalitzat un equip gris i desdibuixat que ocupava places de descens per sortir-ne gràcies, sobretot, a un altre color que ha servit per sumar dues victòries i un empat. L'equip santcugatenc ocupa la tretzena posició de la taula, un punt per sota del tall que marca la zona perillosa.

El Junior ha fet un gir de 180 graus que li ha servit per agafar aire i recuperar sensacions dins del camp. L'equip s'ha allunyat de la intermitència i els mals resultats que els havien acompanyat aquesta temporada amb Hans Schönhöfer a la banqueta i ha recuperat el somriure a ritme de victòria.

Alliberats de nou, els santcugatencs volen seguir fent mèrits per fugir del descens davant d'un dels conjunts de la part alta de la classificació. El Begues és a només un punt de la segona plaça de la taula, que permet disputar la promoció d'ascens. L'equip beguetà, per tant, no es pot permetre cap ensopegada a Sant Cugat davant d'un equip que, més enllà de jugar-se la permanència, jornada rere jornada presenta una millor versió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.