Un SantCu amb l'obligació de guanyar s'enfronta al Sabadell B amb la permanència a l'horitzó


  • Comparteix:

Naoufal i Roca són els màxims golejadors de l'equip

Naoufal i Roca són els màxims golejadors de l'equip

El Sant Cugat FC rep aquest dissabte a les sis de la tarda el filial del Sabadell, el dotzè classificat, en un duel crucial per seguir somiant amb la permanència al grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres apel·len a la ZEM Jaume Tubau per sumar un triomf necessari si volen seguir amb opcions de certificar la salvació al final de curs. L'equip de Joan Garcia és segon per la cua amb 26 punts, tres punts per sota del Banyoles i el Júpiter, equips que marquen el tall del descens.

Quan resten set jornades perquè acabi la temporada, el SantCu encara té molt per remar al grup 1 de Primera Catalana. Des de l'arribada de Joan Garcia a la banqueta vermell-i-negra, l'equip encara no ha sumat cap triomf com a local tot i que, si bé els resultats no han acompanyat, el joc ha millorat. La millora, però, no serveix de res si el SantCu no comença a puntuar en una jornada que s'augura vital perquè els santcugatencs facin un pas de gegant cap a la salvació.

El filial del Sabadell és un rival directe per la permanència. Els sabadellencs, capitanejats per Sergi Estrada, el jugador més profund i màxim golejador de l'equip, arriben a Sant Cugat amb la convicció de sumar una victòria que els allunyi dels seus perseguidors. El tècnic vermell-i-negre, Joan Garcia, explica que si bé el Sabadell B és un rival d'alçada, l'equip vol aprofitar la inèrcia de les últimes jornades per sumar el primer triomf com a locals.

Joan Garcia

És un equip jove amb moltes variants en atac. Nosaltres hem d'aconseguir el primer triomf a casa després de la bona inèrcia de les últimes jornades.


Estrada és el màxim golejador del filial del Sabadell amb 14 dianes, a molta distància dels cinc gols de Ferran Roca i Naoufal El Grhim, els màxims golejadors santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.