El Junior vol puntuar al camp del Can Trias per seguir fora del descens


  • Comparteix:

El Junior es vol tornar a desfer d'un rival de la zona noble

El Junior es vol tornar a desfer d'un rival de la zona noble

El Junior FC visita aquest diumenge a les dotze del migdia la UD Can Trias amb la voluntat d'allargar les bones sensacions de la setmana passada i puntuar al camp del sisè classificat del grup 3 de Segona Catalana. Un triomf santcugatenc seria un altre pas endavant important en la lluita per evitar el descens, però tot el que sigui sumar serà positiu tenint en compte la igualtat de la part baixa i la dificultat del rival.

Des de l'arribada de Jordi López a la banqueta, la dinàmica del Junior s'ha capgirat com un mitjó i els blau-i-negres acumulen quatre victòries, un empat i només una derrota contra el líder. La golejada de l'última jornada contra l'Atlètic Sant Just marca el camí a seguir pel Junior en un nou enfrontament contra un conjunt de la part alta.

El Can Trias encara té opcions matemàtiques de lluitar per l'ascens, però en els últims quatre partits sembla haver-se desinflat una mica amb una derrota, dos empats i un triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.