Un Junior amb l'ambició d'allunyar-se del descens posa a prova la seva força a domicili davant el Prat B


  • Comparteix:

Bartu és el màxim golejador de l'equip amb 18 dianes

Bartu és el màxim golejador de l'equip amb 18 dianes

Un Junior entestat a mantenir la categoria busca un triomf aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda al camp del novè classificat, el filial del Prat, per seguir fugint del descens. Els blau-i-negres han perdut els dos últims duels a domicili i volen recuperar la fortalesa lluny de casa davant d'un rival amb poc en joc. L'equip de Jordi López ocupa la tretzena posició al grup 3 de Segona Catalana de futbol amb 38 punts, tres per sobre de les places de descens.

El Junior va fer pagar els plats trencats a un Gornal ja descendit amb una esbojarrada golejada la jornada passada. Si bé a casa, amb Jordi López a la banqueta, l'equip ho ha guanyat tot, els deures pendents dels blau-i-negres són lluny del seu camp, on només han guanyat un partit amb el nou entrenador. L'ambició del Junior de seguir allunyant-se del descens passa per millorar els seus registres com a visitant, on acumula un balanç d'un triomf, un empat i dues desfetes.

El Prat B, d'altra banda, es va recuperar d'una mala ratxa la jornada passada. Els pratencs van fer creu i ratlla a quatre derrotes consecutives amb una victòria davant l'Espluguenc i volen aprofitar el factor camp per seguir a ritme de victòria. Quan només resten tres jornades de lliga, l'equip viu a la mitja taula i ja no s'hi juga res, més enllà de millorar els seus registres i escalar posicions. Per tant, provarà de superar un Junior que necessita més els punts i a qui ja va guanyar a la primera volta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.