SantCu i Farners es veuen les cares amb la supervivència en joc

Els vermell-i-negres es troben al límit del descens a només dos punts dels rivals, que fa set jornades que no perden


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

El masculí del Sant Cugat FC rep aquest dissabte la visita del Farners en un nou partit vital pels santcugatencs al grup 1 de Primera Catalana. A només quatre jornades per acabar la temporada, els vermell-i-negres són l'equip que marquen la zona de permanència amb 37 punts, els mateixos que el primer equip que baixaria, que actualment és el Rubí. El SantCu es veurà les cares amb un Farners que és quart per la cua amb 35 punts però que arriba amb una ratxa de set partits sense perdre. El partit es jugarà a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.

La recta final
Després de la visita del Farners, el Sant Cugat FC anirà al camp del líder, el Vilassar. A la següent jornada rebrà el Rubí, un altre dels equips que lluita per no baixar i que es troba amb els mateixos punts que els vermell-i-negres. Per tancar la temporada, els de Joan Garcia visitaran al Girona B, un segon classificat que vol lluitar per pispar-li el liderat al Vilassar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.