El delegat del juvenil de la Farga, hospitalitzat durant sis hores per una puntada de peu al cap

Xavier Manuel Rosell va rebre aquest cop d'un jugador del Pueblo Nuevo en un matx disputat a Mira-sol


  • Comparteix:

Moment de l'agressió al delegat de la Farga / Foto: Cedida

Moment de l'agressió al delegat de la Farga / Foto: Cedida

El delegat de l'equip juvenil de futbol de la Farga, Xavier Manuel Rosell, va rebre una puntada de peu al cap d'un jugador del Pueblo Nuevo de Terrassa i va ser traslladat en ambulància a un centre hospitalari per ser atès després d'estar sis hores en observació. Rosell va rebre l'alta mèdica després d'aquesta agressió. Els fets van succeir en el minut 83 quan la Farga, líder del grup 34 de Segona Divisió juvenil, guanyava (3-0) al segon classificat, precisament al conjunt egarenc. El delegat va sortir al terreny de joc per atendre un jugador lesionat de l'equip local i quan marxava del camp va rebre una puntada de peu al cap. També va ser colpejat el jugador lesionat de la Farga agredit per un altre jugador del Pueblo Nuevo i de diferents aficionats visitants que van saltar al terreny de joc. L'àrbitre va decidir suspendre el matx a falta de set minuts per acabar el partit. La Farga ja ha anunciat que denunciarà els fets als Mossos d'Esquadra i també enviarà les imatges a la Federació Catalana de Futbol perquè sancioni al jugador egarenc. Diferents patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local van arribar al lloc dels fets i van desallotjar el camp amb la sortida de l'afició local i posteriorment la del Pueblo Nuevo.

Partit amb el lideratge en joc


El partit havia de decidir pràcticament el campió de lliga amb sis punts de diferència per la Farga, líder del grup, però el Pueblo Nuevo amb un partit menys. El triomf (3-0) momentani al minut 83 i la posterior supensió deixen el matx molt coll avall per als santcugatencs que només han cedit una derrota (4-0) al camp precisament del Pueblo Nuevo i un empat amb l'Escola Pia. La Federació Catalana de Futbol comunicarà la resolució del Comitè de Competició aquest dijous i les possibles sancions. El coordinador de futbol 11 de la Farga, Txema Martínez, lamenta els incidents i espera que l'ens federatiu actui en funció dels fets succeïts.

Aficions separades


La Farga ja havia preparat un dispositiu especial separant les aficions per evitar cap tipus de problema i amb la presència d'un delegat federatiu.


Txema Martínez

Aquests compartaments s'han de denunciar. No es pot permetre la violència al futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.