El Sant Cugat vol retallar distàncies amb el Taradell guanyant el Cerdanyola de Mataró


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep aquest cap de setmana la visita del Cerdanyola de Mataró. L'equip del Maresme arriba amb el propòsit d'endur-se els tres punts, ja que està a la part baixa de la classificació a 8 punts del Sant Cugat, que ocupa el 4art lloc de la taula de Regional Preferent.

El Sant Cugat necessita no deixar escapar punts a casa per tal d'apropar-se al Taradell, el 3r classificat, de qui el separen 8 punts. Per tant, una derrota obriria encara més escletxa. A part d'això l'equip de Jordi Muñoz vol aconseguir, després de molt de temps, una victòria com a local, fet que motiva més aquest partit , ja que guanyar a casa és l'assignatura pendent dels santcugatencs durant aquesta campanya. El jugador del SCE, Santi Zamora, diu que s'han d'assolir els tres punts per millorar la imatge a casa i no perdre diferència amb els primers de la classificació.

Santi Zamora

Hem de guanyar d'una vegada per totes a casa. És la nostra assignatura pendent. Si no volem perdre distància amb el Taradell hem de guanyar


En referència a no perdre punts amb el Taradell Zamora comenta que l'equip encara no sap quin és l'objectiu més prioritàri ara per ara; si aconseguir els tres punts per apropar-se al tercer i mirar de més a prop la zona alta de la lliga o aconseguir els 45 punts per tenir a l'abast la permanència.

Santi Zamora

Hem de guanyar d'una vegada per totes a casa. És la nostra assignatura pendent. Si no volem perdre distància amb el Taradell hem de guanyar


Per aquest partit el Sant Cugat Esport només tindrà la baixa d'Ivàn . El matx es jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia al camp municipal de Coll Favà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.