El Junior acollirà el 2n torneig Vallès-Jaume Tubau


  • Comparteix:

Junior, Misarol, Santcu i PBSC disputen el torneig

Junior, Misarol, Santcu i PBSC disputen el torneig

El Junior acull el 2n Torneig Vallès-Jaume Tubau de futbol base. Fins a 90 jugadors benjamins de 8 equips diferents s'enfrontaran dissabte al matí. Junior, Mirasol, Sant Cugat Esport i Penya Blaugrana Sant Cugat seran els clubs participants.

A aquestes alçades estàvem acostumats a celebrar el torneig de futbol base del Vallès i el torneig Jaume Tubau. Enguany, però, s'han fusionat i dissabte gaudirem del 2n Torneig Vallès-Jaume Tubau. Una única competició que recull els objectius de tots dos tornejos: gaudir del millor futbol base santcugatenc.
Prop de 90 jugadors de 8 equips diferents s'enfronten dissabte a les instal·lacions del Junior. Els 8 equips es reparteixen entre 4 clubs santcugatencs, Junior, MIrasol, Sant Cugat Esport i Penya Blaugrana Sant Cugat.

Fins ara cada any l'organització del torneig s'anava rotant entre els diferents clubs de la ciutat, a partir d'ara, però, per iniciativa pròpia serà el Junior qui aculli totes les edicions. Ho expica el responsable del 2n torneig Vallès-Jaume Tubau, Hans Schonhoffer.

Hans Schonhoffer

Hem decidit organitzar a partir d'ara tots els tornejos Vallès-Jaume Tubau de futbol base


Tots els partits es disputen dissabte a partir de dos quarts de 10 (9:30h) del matí a les instal·lacions del Junior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.