Volen el Torneig de l'Amistat per tercer any consecutiu


  • Comparteix:

Imatge del partit de lliga entre el SCE i el Rubí

Imatge del partit de lliga entre el SCE i el Rubí

El Sant Cugat Esport disputa aquest diumenge una nova edició del Torneig de l'Amistat que enfronta el Rubí i el Sant Cugat. Tot i les ganes que tenen els vermell-i-negres de vèncer per tercer any consecutiu, el cos tècnic prefereix donar importància a l'estat físic dels jugadors, així com en els aspectes tàctics i tècnics que s'han anat treballant.

L'any passat els dos conjunts es medien en igualtat de condicions. Tots dos militaven a la Preferent Territorial. Enguany, els papers han canviat. Si el Sant Cugat Esport perdia la categoria i baixava a la Primera Territorial en els últims partits de lliga, el Rubí aconseguia l'ascens a la Primera Catalana.

Tot i les diferències que hi ha entre els dos conjunts, el Torneig de l'Amistat, sempre ha estat un matx molt disputat i amb molta rivalitat per part dels dos equips. De fet, les dues últimes edicions les ha guanyat el SantCu, el 2007 golejant per 5 gols a 2 el conjunt vallesà, i la temporada passada per un ajustat 0 a 1, fruit d'un gol a pilota aturada de Nando.

Tot i les ganes que tenen els jugadors per endur-se el Torneig per tercer any consecutiu, el tècnic vermell-i-negre, José Luis Duqe assegura que al cos tècnic no li importa el resultat.


José Luis Duque

Els jugadors tenen moltes ganes de guanyar. Al cos tècnic no ens importa tan el resultat, ens interessa més anar veient com van els jugadors.


El Torneig de l'Amistat es juga aquest diumenge a les set del vespre al camp de Can Rosés, a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.