Victòria abans del derbi


  • Comparteix:

Victòria important del Junior que continua a la part alta de la classificació

Victòria important del Junior que continua a la part alta de la classificació

El Junior guanya 0 a 2 el Parets en la 16a jornada de la Primera Territorial. Victòria important dels blau-i-negres que continuen en els primers llocs de la classificació. Els santcugatencs aconsegueixen el triomf en un dels camps més complicats del grup, i ja pensen en el derbi d'aquesta jornada contra el Sant Cugat Esport.

No ha estat un dels millors partits del Junior, però el bon joc en defensa i l'efectivitat en atac han fet que els santcugatencs s'emportessin els tres punts d'un dels camps més difícils del grup. El Parets ha controlat el partit, però els santcugatencs han realitzat un gran joc defensiu i en una ocasió a pilota parada han aconseguit avançar-se en el marcador. A la segona part, els locals han continuat controlant el partit, però en un contraatac els blau-i-negres han marcat el segon gol que sentenciava el matx.

L'entrenador del Junior, Javi Pérez, creu que ha estat un triomf molt important davant un equip que només havia cedit una derrota en el seu camp.

Javi Pérez

Ha estat una victòria molt important. El Parets només havia perdut un partit en el seu camp.


La propera setmana hi ha el derbi santcugatenc, el Junior rep el Sant Cugat Esport, equip que es troba en una bona ratxa ja que ha sumat 10 dels últims 12 punts.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.