Líders

El Junior ha disposat de moltes ocasions per ampliar el resultat

El Junior venç amb comoditat el Taradell per 3 gols a 0 i se situa líder de la Primera Territorial de futbol. Els blau-i-negres han mostrat una gran seguretat defensiva i molt perill en atac aprofitant la mobilitat dels seus davanters.

Partit molt complet del jugadors de Javi Pérez. Tot i que en els primers minuts el Taradell ha tingut el control del partit, els jugadors del Junior han començat a imposar el seu ritme de joc i en el minut 20 del primer temps, s'han avançat amb un gol de José Antonio, després d'una jugada molt ben trenada pels davanters. Amb aquest gol, els blau-i-negres s'han crescut i molt segurs en defensa, han llançat ràpids contratacs que han portat de bòlit a la defensa del Taradell. En una d'aquestes jugades, José Antonio ha aconseguit el segon gol de la tarda en superar el porter amb un llançament de vaselina després d'aprofitar una gran passada a l'espai per part de Bilal.

En el segon temps, ha continuat el domini santcugatenc, que ha disposat de moltes ocasions per ampliar el marcador, sobretot en jugades de José Antonio i Pol. Però ha estat Jordi qui ha establert el 3 a 0 final.

L'entrenador del Junior, Javi Pérez, analitza positivament el treball dels seus homes.

Javi Pérez

Hem estat molt bé defensivament i a la contra hem generat molt perill. Podríem haver fet algun gol més.

Amb aquesta victòria i la derrota del San Lorenzo contra el Gironella, el Junior se situa líder en solitari del grup 4 de la Primera Territorial.