Entrenadors amb valors


  • Comparteix:

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, i el president de la Comissió d'Ètica Esportiva, Àlex Cerdà

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, i el president de la Comissió d'Ètica Esportiva, Àlex Cerdà

Entrenadors de totes les categories del Sant Cugat Esport han aprofitat la jornada de formació sobre valors de l'esport per deixar clara la seva implicació i responsabilitat en la transmissió d'uns principis adequats a les seves plantilles. Els entrenadors han compartit les seves experiències amb la ponent de la xerrada, Carla de Sivatte, i el president de la Comissió d'Ètica Esportiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Àlex Cerdà.

La ponència ha girat al voltant de valors com el respecte, la humilitat, el sacrifici, el companyerisme, l'amistat, la diversió o la disciplina. Amb aquesta jornada, el SantCu ha volgut oferir als seus entrenadors la possibilitat de conèixer en profunditat els conceptes més bàsics dels valors dins el món de l'esport.

El president de la Comissió d'Ètica Esportiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Àlex Cerdà, ha agraït l'esforç del SantCu i el seu president, Llorenç Santasusagna, en organitzar actes d'aquest tipus. Cerdà ha explicat també quina és la conclusió amb la qual espera que els tècnics hagin marxat de la xerrada.

Àlex Cerdà

El club està al costat dels entrenadors i la seva feina dóna molt valor al club.




Els tècnics del club vermell-i-negre, conscients de la importància de l'equilibri entre els resultats i la transmissió de valors, han acabat demanant a la ponent, Carla Sivatte, que adapti la seva xerrada per poder-la exposar a tots els nens de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.