Segon partit amb el primer equip

El futbolista santcugatenc del Barça B Benjamín Martínez 'Benja' ha jugat el seu segon partit amb el primer equip blaugrana, a Seül davant un combinat de la K-League coreana. Benja, que va debutar a les ordres de Pep Guardiola la setmana passada a Noruega, ha saltat a la gespa com a titular en aquest primer partit de la gira asiàtica. El jugador del filial ha jugat durant la primera part. El partit ha acabat amb victòria culer (2-5).

El davanter santcugatenc, que ja va estrenar-se també com a golejador amb el primer equip a Oslo, ha compartint les posicions d'atac blaugrana amb Leo Messi, Zlatan Ibrahimovic i el també jugador del filial Edu Oriol.

Benja ha disposat d'una ocasió de gol i està participant del joc ofensiu culer, però no ha pogut marcar. El santcugatenc ha estat substituït al descans, al que s'ha arribat amb un 2-3 favorable als culers.

Al final, el Barça ha guanyat per 2-5. Diumenge, el Barça estarà a Beijing per enfrontar-se amb el Gouan xinès, abans de tornar cap a Barcelona.