La falta d'encert allunya el Sants de les semifinals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Julià Garcia

Imatge d'arxiu de Julià Garcia

Els Sants entrenat pel santcugatenc Julià Garcia empata a zero els dos partits de la primera eliminatòria del Torneig d'Històrics, disputada en format triangular contra el Sant Andreu i Terrassa i no es classifica per les semifinals. Els de Julià Garcia han tingut les millors ocasions però els ha fallat la punteria davant dos conjunts de superior categoria. Fins el moment Sant Andreu i Horta han certificat el passi a semifinals.

El conjunt de Julià Garcia s'ha quedat a les portes de les semifinals del Torneig d'Històrics que s'està disputant a Barcelona a l'estadi La Verneda. Els de Sants han fet dos grans partits contra el Terrassa i el Sant Andreu, equips situats una i dues categories per sobre. Però la falta d'encert dels homes de Garcia els ha privat d'accedir a les semifinals d'un torneig que ja té dos equips a aquesta ronda, el Sant Andreu i l'Horta, rival del Sant Cugat Esport al grup 3 de Segona Catalana.

Encara resten dos equips més per conformar el quadre de semifinals. Aquests sortiran de les eliminatòries entre el Badalona, la Muntanyesa i el Júpiter i el Martinenc, l'Espanyol B del santcugatenc Hans Schonhoffer i el Masnou de Txema Buenache.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.