La Penya Blaugrana Sant Cugat goleja el Valldoreix i se situa tercer a la Quarta Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Penya Blaugrana Sant Cugat guanya (0-7) al camp del Valldoreix a la cinquena jornada del grup 15 de Quarta Catalana. En el mateix grup, el Mira-sol Baco cau (2-0) al camp del Bellaterra. En el grup 16, el Valldoreix B cau golejat (9-0) al camp del Racing Sarrià i el Nouvallès perd (3-2) contra el Can Cervera. Al grup 9 de Tercera Catalana, el Junior B perd al camp del Lliçà de Vall (2-0).

Amb la victòria de la Penya Blaugrana Sant Cugat davant el Valldoreix el conjunt blaugrana se situa tercer amb 10 punts mentre que els valldoreixencs són penúltims i encara no han puntuat. En el mateix grup, el 15 de Quarta Catalana, el Mira-sol Baco ha perdut (2-0) al camp del Bellaterra i és vuitè amb sis punts.

En el grup 16 de la mateixa categoria, el Valldoreix ha caigut golejat (9-0) al camp del Racing de Sarrià i és dotzè amb sis punts. El Nouvallès també ha perdut (3-2) al camp del Can Cervera i és novè amb nou punts.

A Tercera Catalana, en el grup nou, el Junior B perd (2-0) al camp del Lliçà de Vall i amb 10 punts ocupa la dotzena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.