El 1er torneig Ciutat de Sant Cugat femení arriba aquest dissabte a la Floresta


  • Comparteix:

Presentació del torneig Ciutat de Sant Cugat de futbol sala femení/ Font: Ajuntament

Presentació del torneig Ciutat de Sant Cugat de futbol sala femení/ Font: Ajuntament

L'MC Sant Cugat organitza el 1er Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat femení de futbol sala al pavelló de Can Llobet aquest dissabte i diumenge. Set equips participaran, entre ells Le Boulou francès, durant les 24 hores de competició. La recaptació del torneig es destinarà a l'associació No estás sola que lluita contra la violència de gènere.

L'Estrés de Barcelona, el Canvis i las Ardillas, les Fonts, el Ripollet, el Molins de Rei, le Boulou francès i l'organitzador, l'MC Sant Cugat seran els clubs que participen en aquesta primera edició. Cada equip ha pagat 130 euros per inscriure´s en una competició que s'inicia dissabte a les nou del matí i finalitzarà diumenge a les dues de la tarda al pavelló de Can Llobet a la Floresta. L'organitzadora de la competició, Liliana Pucci, destaca que l'objectiu del torneig és potenciar el futbol sala femení i que aquest torneig es consolidi cada any. Pucci explica com es va crear aquest projecte.

Liliana Pucci

Quan dues associacions s'ajunten per un projecte, tot és més fàcil.

La recaptació de les inscripcions anirà destinada a l'associació No estás sola que lluita contra la violència de genère. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, destaca el treball conjunt de les dues entitats per organitzar aquesta competició.

Susana Pellicer

Des de l'Ajuntament no podem demanar més. Agraïm la feina de les dues entitats.

Cada equip jugarà un total de vuit partits i els quatre primers classificats jugaran les semifinals diumenge al matí. L'entrega de premis es farà a les dues de la tarda. Tots els equips tindran copa per al primer, segon i tercer classificat, guardó per a la jugadora més regular, portera menys golejada, i copes per a tots els equips i obsequis per als participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.