El Junior FC s'allunya a quatre punts del descens amb la victòria sobre el La Guàrdia

El Junior, fora de les places de descens

El Junior FC enllesteix un tram final de temporada impol·lut i venç el La Guàrdia (1-2) a domicili, sumant una ratxa de quatre triomfs en els darrers cinc partits. Rafiu, de nou, ha estat letal i ha conduït el seu equip a la victòria, marcant els dos gols dels blau-i-negres. El Junior marxa de vacances quatre punts per sobre de la zona de descens, amb la il·lusió de poder deixar de mirar enrere.

Francesc Puig ha rebut un regal de Nadal avançat en forma de tres punts. Els seus homes s'han desfet d'un rival directe per la permanència, un objectiu que cada vegada sembla més assequible per als santcugatencs. I d'entre tots els jugadors, un nom per sobre la resta. Rafiu ha tornat a ser la incisiva punta de llança del Junior, anotant dos gols més i mantenint-se entre els màxims realitzadors de la categoria amb un total de 13. Ha estat al minut 9 quan el petit davanter visitant ha fet el primer, i no ha esperat ni un quart d'hora a fer el segon, al 21. El partit ha entrat en una fase sense gols fins al 71, quan Rachid ha posat la por al cos als santcugatencs fent el gol local. No obstant això, els de Puig han aguantat el resultat i els tres punts han acabat marxant cap a Sant Cugat. El tècnic del Junior, Francesc Puig, valora la bona trajectòria en els darrers partits del seu equip.

Els quatre triomfs en els darrers cinc partits han dut el Junior FC fora de les posicions de descens, i ara agafa unes tranquil·les vacances nadalenques quatre punts per sobre del descens.