El SantCu empata a tres gols contra el Sant Esteve Sesrovires


  • Comparteix:

Els santcugatencs sumen un nou punt com a visitants

Els santcugatencs sumen un nou punt com a visitants

El Sant Cugat Esport empata (3-3) contra el Sant Esteve Sesrovires a la 11a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un punt que deixa els homes de Camilo Speranza a la zona mitja de la taula amb 17 punts i que suposa una jornada més sense guanyar com a visitants en el que va de temporada.

Partit amb moltes alternatives a Sant Esteve Sesrovires en el que els dos equips han tingut opcions d'endur-se la victòria. Marcelo amb dos gols ha obert el marcador, però Miguel Ángel i Aldo han empatat per als locals abans d'arribar al descans. En el segon temps el Sant Esteve Sesrovires ha culminat la remuntada local amb un gol d'Albert. Però abans d'arribar al final, Simón ha fet el 3 a 3 definitiu rescatant un punt pels vermell-i-negres. Abans del final, els santcugatencs han patit la lesió del seu porter Jota.

El jugador del Sant Cugat Esport Quim Ruiz creu valora el punt aconseguit tot i haver dilapidat un avantatge de dos gols.

Quim Ruiz

És una llàstima perquè hem perdut un avantatge de dos gols. És un punt que tal i com ha anat el partit és bo perquè és fora de casa.


Un punt que deixa el santcugatencs a la mitja taula i que la propera setmana reben el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.