El FS Sant Cugat vol reprendre el gran moment de forma d'abans de les vacances


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat vol mantenir el nivell de forma de finals d'any

El Futbol Sala Sant Cugat vol mantenir el nivell de forma de finals d'any

El Futbol Sala Sant Cugat reprèn la competició al grup 3 Segona B amb la impaciència de saber si pot mantenir el gran moment de forma mostrat abans de les vacances. Els santcugatencs, a més, inicien l'any aquest dissabte a les vuit del vespre contra un rival directe per sortir de la cua de la classificació, el Ràpid Santa Coloma. Els vermell-i-negres són cuers amb quatre punts, mentre que els colomencs són penúltims amb nou.

Per al Futbol Sala Sant Cugat l'aturada hivernal va arribar en el seu millor moment de forma. Els santcugatencs havien perdut els 13 primers partits, i en la jornada 14 i 15, les dues últimes de l'any, van assolir un empat i un triomf, endolcint les vacances nadalenques. Els de Tejero volen fer com si no hagués passat aquest temps i reprendre aquell gran moment de moral i forma, i ho fan en una jornada inaugural plena d'ingredients interessants. Més enllà se saber si poden continuar pel camí correcte, el partit, primer de la segona volta, els enfronta a un rival directe per la permanència. El Ràpid Santa Coloma, penúltim, acumula vuit persones sense guanyar. Per tot plegat, Albert Tejero assegura que és una gran oportunitat per encarar amb ànims renovats la segona volta.

Albert Tejero

És un partit en què ens aniria molt bé els tres punts, ens aproparia als que tenim per sobre. Ens arriba al millor moment de la temporada, i ens donaria moltes forces per a la segona volta.


Les vacances també han servit per recuperar alguns jugadors que arribaven a finals d'any amb problemes físics. Marc Muñoz i Marc Cases podrien tornar a la convocatòria aquest cap de setmana. De fet, aquesta és la lectura positiva que ha fet Tejero de l'aturada hivernal, el fet de poder comptar amb més efectius i ser més competitius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.