El FS Sant Cugat venç el Sant Andreu i compra números per la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat venç (8-4) el Sant Andreu de la Barca en la 27a jornada del grup 3 de Segona Divisió B i se situa a tres punts de la permanència. Els vermell-i-negres han sentenciat el partit en els instants finals i quan resten tres jornades per acabar la lliga sumen opcions per salvar-se. Amb 9 punts per jugar-se, cinc equips busquen les dues places que donaran dret a seguir a la categoria.

Primera part igualada amb ocasions des de l'inici per a tots dos equips fins que Richi ha fet el prrimer gol per avançar els locals en el minut 4. Poc després en una badada defensiva un jugador visitant s'ha quedat sol davant Jordi Palau per fer l'1 a 1. L'empat ha durat poc perquè Isaac ha aprofitat una jugada d'estratègia per tornar a posar per davant el seu equip amb el 2 a 1 amb què s'ha arribat al descans.

La represa ha començat amb un pal de Xaus, però han estat els santandreuencs els qui han empatat amb una jugada de banda. Pau Savé ha fet el 3 a 2 i els visitants han igualat per tercer cop. El Futbol Sala Sant Andreu ha pogut avançar-se, però el xut ha anat al pal i Richi i Pol Calvó han obert per primer cop una escletxa de dos gols. A quatre minuts per al final els visitants han tornat a posar emoció amb el 5 a 4 tot i les aturades de Palau, però en els locals no s'han arronsat i han acabat sentenciant el partit.

Amb les derrotes dels quatre rivals, el Futbol Sala Sant Cugat suma una jornada rodona.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, destaca que aquest triomf dóna moral per a les últimes jornades.

Albert Tejero

La derrota de la setmana passada ens va fer no dependre de nosaltres, però aquesta setmana tot ha canviat.

La setmana vinent els vermell-i-negres visiten la pista del Cover Premià.