El CFU Mira-sol Baco s'assegura el play-off d'ascens a Tercera Catalana


  • Comparteix:

Els jugadors del CFU Mira-sol durant un partit aquesta temporada / Foto: Zoraida Cano

Els jugadors del CFU Mira-sol durant un partit aquesta temporada / Foto: Zoraida Cano

El CFU Mira-sol Baco aconsegueix la classificació matemàtica per a la promoció d'ascens a Tercera Catalana. La derrota del Veterans de Catalunya, tercer classificat, davant el Sant Quirze B fa que els mirasolencs s'assegurin el play off d'ascens en una eliminatòria que es disputarà a doble partit amb un rival encara per determinar.

Els mirasolencs estan protagonitzant una temporada espectacular amb 20 victòries, un empat i tres derrotes en 24 partits disputats, i quatre jornades encara per jugar. La victòria de l'Inter UDAF li ha donat l'ascens directe al conjunt barceloní que ja és campió del grup 15 de Quarta Catalana. Els de Joan Garcia, amb la segona plaça ja assegurada, jugaran el play off contra un altre segon dels 18 grups de la província de Barcelona. El sorteig es farà a la Federació Catalana de Futbol el 19 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.