L'Handbol Sant Cugat clou el curs amb l'entrega del títol de Lliga Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat tornarà a viure una jornada festiva

L'Handbol Sant Cugat tornarà a viure una jornada festiva

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el títol de campió de Lliga Catalana. El reconeixement arribarà abans de l'últim partit dels santcugatencs aquest curs, que els enfrontarà al Sant Martí Adrianenc. L'equip de Joan Sancho s'enfrontarà a un poderós rival que la propera temporada disputarà la Divisió d'Honor Plata.

L'Handbol Sant Cugat tanca una llarga i intensa temporada en què ha assolit el campionat de Lliga Catalana i ha ascendit a Primera Nacional. I ho fa amb una festa en què el directiu de la Federació Catalana Josep Puigrodon farà entrega del trofeu de Lliga Catalana a l'equip entrenat per Joan Sancho.

El rival d'aquesta darrera jornada serà el Sant Martí Adrianenc, que ha ascendit aquesta temporada, juntament amb el BM La Roca, a la categoria de plata de l'handbol estatal. Una dura prova de cloenda per a l'Handbol Sant Cugat. En qualsevol cas, Joan Sancho, tècnic de l'equip, assegura que la jornada servirà per tancar de forma festiva la temporada.

Joan Sancho

Ens interessava jugar contra equips de Nacional, aquest partit és la cloenda i el retrobament amb el nostre públic després d'haver pujat de categoria.


El Sant Martí Adrianenc és líder imbatut del grup B de Copa Catalunya amb tres victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.