Jordi Martín continuarà dirigint el femení de l'Handbol Sant Cugat a Primera


  • Comparteix:

Jordi Martín complirà la tercera temporada amb el sènior / Font: HSC

Jordi Martín complirà la tercera temporada amb el sènior / Font: HSC

L'entrenador Jordi Martín continuarà una temporada més al capdavant del sènior femení de l'Handbol Sant Cugat. El club i el tècnic han valorat la feina feta les dues últimes temporades i li volen donar continuïtat al projecte. L'objectiu per la temporada que ve, com assegura Martín, és tornar a disputar la fase d'ascens.

Jordi Martín tenia clar que volia seguir amb el projecte però calia que la directiva del club avalés els resultats i així ha estat, com afirma l'entrenador.

Jordi Martín

Per part meva jo volia continuar però ho havien de valorar ells. Com han considerat que la feina s'ha fet bé han volgut que continuï.


Les dues primeres temporades han estat un treball de construcció pensant en el futur. L'últim curs l'equip ha assolit la fita més important en la història de l'handbol femení al club, jugar una fase d'ascens, i el repte per la temporada que ve serà, segons Jordi Martín fer un pas més.

Jordi Martín

Hem cremat unes etapes de mica en mica. I ara en el tercer any hem de fer l'equip més competitiu.


Després de vacances es confirmarà l'equip, altes i baixes per al nou curs, i es coneixerà el calendari de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.