L'handbol català demana comprensió a l'Ajuntament de Cerdanyola


Temes relacionats

La Federació Catalana d'Handbol convoca reunió extraordinària per dimarts que ve (25/jul/14)

Bonaccini: 'Les competicions s'engegaran, però esperem solucions amb la Federació' (24/jul/14)


  • Comparteix:

Més de 110 clubs, entre ells l'Handbol Sant Cugat, s'han manifestat aquest dilluns davant de l'Ajutament de Cerdanyola convocats per la federació catalana. L'ens federatiu demana al consistori cerdanyolenc que desisteixi de presentar un recurs d'apel·lació que provocaria 'la desaparició de la federació catalana'. L'ens federatiu necessita que el consistori no al·legui per sortir del concurs de creditors i optar a subvencions i ajudes econòmiques per subsistir.

L'actual situació per a la Federació Catalana d'Handbol es va gestar amb la construcció d'un complex esportiu a Cerdanyola del Vallès. Fa 11 anys es va inaugurar, va costar 10 milions d'euros i encara queda un deute d'uns tres milions que la federació no pot reunir. L'Ajuntament de Cerdanyola i la Federació Catalana d'Handbol es troben en litigis judicials per resoldre qui ha d'afrontar aquest deute. La federació està en en concurs de creditors i espera la resolució del Tribunal Mercantil per demanar a la Generalitat les subvencions de 2013 i 2014 i sortir del perill.

En la concentració d'aquest dilluns, els assistents han desplegat una pancarta amb el lema 'Catalunya vol handbol', han fet bots de pilota durant dos minuts i finalment hi ha hagut una encesa d'espelmes. El president de la federació catalana, Tomàs Moral, ha llegit un manifest on ressalta la necessitat que tenen els 12.000 practicants catalans de jugar a handbol. Moral ha entregat a l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, signatures de suport a l'ens federatiu.

Tomàs Moral

Surto molt satisfet de la reunió amb l'alcaldessa de Cerdanyola.


L'alcaldessa, Carme Carmona, ha rebut una delegació de la federació catalana per mirar de solucionar la situació. Carmona espera la decisió dels juristes de l'Ajuntament per saber si al·leguen o accepten la resolució del jutge.

Carme Carmona

Si la resolució implica danyar els interessos dels cerdanyolencs, apel·larem.


Fins que el Tribunal del Mercantil no solucioni el litigi la Federació Catalana d'Hanbol pateix el risc de desaparèixer.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.