L'Handbol Sant Cugat pateix més del compte per superar el penúltim

L'Handbol Sant Cugat guanya (37-27) l'Handbol Sant Quirze, penúltim classificat, i se situa segon al grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres han hagut d'esperar a la segona part per sentenciar, però completen una 11a jornada rodona. La derrota del Granollers a la pista del Mataró deixa els santcugatencs segons a la classificació, en posició de jugar fase d'ascens.

L'Handbol Sant Cugat ha hagut de sobreposar-se a una mala primera part per superar el penúltim classificat de Primera Estatal, l'Handbol Sant Quirze, i sumar la segona victòria consecutiva. Els de Joan Sancho han arrencat amb força el partit, frenant els atacs santquirzencs amb una bona defensa i efectivitat en atac, el parcial al minut 5 era de 4-1 i feia presagiar un partit plàcid. Però els visitants no s'han rendit i a poc a poc han anat retallant fins a igualar al minut 17 aprofitant la passivitat local. Des d'aquell moment fins el descans, el ritme pel Sant Quirze, sempre al límit del passiu, i avantatge santcugatenc al marcador (14-13).

A la represa, finalment, els de Joan Sancho han fet valer la seva superioritat sobre el paper i han encadenat un parcial de 8 a 0 que els ha donat un avantatge que ja no perdrien. L'Handbol Sant Cugat ha administrat la renda amb la connivència de l'Handbol Sant Quirze, que tampoc ha fet gaire per igualar el matx, marcat per una certa apatia, que reflecteix perfectament en el nombre d'exclusions, tres en total, la primera al minut 15 de la segona part.

L'entrenador santcugatenc, Joan Sancho, assegura que imposar el seu ritme ha estat clau per desenganxar-se al marcador.

Joan Sancho

Jo sabia que jugarien al seu ritme, ells venien aquí a poder treure alguna cosa. Però quan hem aconseguit córrer i defensar, hem marxat al marcador.

La setmana vinent, els vermell-i-negres visiten l'OAR Gràcia de Sabadell a la 12a jornada del grup D de Primera Estatal.