L'Handbol Sant Cugat vol assolir contra el Sant Quirze B el tercer triomf seguit


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat espera seguir sumant triomfs / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat espera seguir sumant triomfs / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení espera sumar el tercer triomf consecutiu al grup C de Primera Catalana contra l'Handbol Sant Quirze B aquest dissabte a les set de la tarda. Les santcugatenques es troben en el millor moment de la temporada després d'encadenar dos triomfs contra l'Handbol la Llagosta i contra l'Handbol Terrassa. El rival de les de Jordi Martín són penúltimes i encara no coneixen el triomf després de cinc partits.

El complicat primer tram de temporada de l'Handbol Sant Cugat femení sembla oblidat. El treball de Jordi Martín de cara a cohesionar una plantilla amb moltes novetats ja està donant els seus fruits, amb dos triomfs en els dos partits anteriors, i ara les santcugatenques cerquen allargar aquesta bona dinàmica amb una tercera victòria. El partit és propici per fer-ho ja que el rival, el Sant Quirze B, registra cinc ensopegades en els cinc partit disputats i suma un balanç negatiu de 29 gols.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.