L'Handbol Sant Cugat es desdibuixa als últims minuts i cau davant el Sant Martí

L'Handbol Sant Cugat posa contra les cordes un dels líders del grup D de Primera Estatal, el Sant Martí Adrianenc, però acaba caient (28-33), víctima dels seus errors en atac. Els de Joan Sancho han acusat la baixada de rendiment al final dels períodes i no han pogut arribar amb opcions als últims minuts.

L'Handbol Sant Cugat ha sortit amb força al pav 3. Amb les idees molt clares, ha aconseguit curtcircuitar l'atac d'un Sant Martí Adrianenc que no trobava la manera de perforar la porteria d'Eloi Gutiérrez. La defensa santcugatenca ha incidit molt en la circulació visitant i ha provocat moltes pèrdues. Les sortides al contraatac dels jugadors vermell-i-negres han fet molt de mal als primers 20 minuts, però sobtadament, la dinàmica del matx s'ha capgirat. Les pèrdues han canviat de bàndol i els adrianencs han culminat un parcial de 4 a 10 als últims 10 minuts de la primera part per anar-se'n per davant al marcador (16-18).

Al segon temps, els santcugatencs han tornat a trobar el rumb. Les alternatives en defensa, com el 5-1 que ja ha practicat les últimes setmanes, avui amb Nacho Álvarez d'avançat, han tornat a baixar el ritme del partit. En aquesta dinàmica, els de Joan Sancho han pogut minimitzar la seva falta d'encert en atac i han tornat a posar-se per davant al marcador. El pas dels minuts ha tornat a desconcentrar els santcugatencs, que s'han encallat en atac i han vist com els visitants marxaven sense remei al marcador.

Als últims minuts s'ha viscut l'anècdota de la jornada quan els àrbitres han exclòs Pau Masllorens. Ningú, ni la taula, ni els jugadors vermell-i-negres, ni els rivals, se n'han adonat i Gorka Herrero ha entrat per substituïr-lo. L'Handbol Sant Cugat ha anotat a la jugada posterior i els visitants han reclamat l'acció. Després d'una estona de deliberació, finalment no ha canviat res i el partit ha seguit fins al final.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, assegura que la precipitació els ha condicionat massa als últims minuts.

Joan Sancho

Mentre hem estat dins el partit hem jugat bé, però a la que se n'han anat al marcador hem començat a perdre pilotes i cometre errors.

La setmana vinent, els de Joan Sancho visiten l'Stadium Casablanca a la 25a jornada del grup D de Primera Estatal.