L'Handbol Sant Cugat d'aquest curs ja és el millor de la història de l'entitat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat és el millor de la història / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat és el millor de la història / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat de l'actual temporada és el millor conjunt de la història de l'entitat. Els santcugatencs van aconseguir aquesta fita fa dues jornades, quan van assolir el triomf a la pista de l'Stadium Casablanca amb el qual sumaven el 29è punt del curs, confirmant que és la millor actuació del primer equip del club a Primera Estatal. Els vermell-i-negres competeixen per tercera temporada en la categoria de bronze estatal.

Els números diuen que Joan Sancho i els seus jugadors ja formen el millor primer equip de la història de l'Handbol Sant Cugat. Després de dues fases d'ascens frustrades, els vermell-i-negres van pujar a Primera Estatal la temporada 1997-98, quan formava part com a secció de l'estructura esportiva de la Unió Esportiva Sant Cugat. Els santcugatencs van mantenir la categoria els dos cursos següents, en el llavors grup C de Primera Estatal, format per 14 equips.

A la primera temporada a la competició, la llavors Unió Esportiva Sant Cugat va acabar en vuitena posició amb 25 punts. Tenint en compte el nombre d'equips, això representava aconseguir el 48% dels punts possibles. Al següent curs, el segon a Primera Estatal, l'equip que també entrenava Joan Sancho va descendir, acabant 12è amb només 17 punts.

Els de Sancho han millorat aquests registres a la jornada 25 de l'actual temporada amb el triomf contra el Casablanca de Saragossa. Dos partits després, l'Handbol Sant Cugat suma ja 33 punts, el que suposa el 55% dels punts possibles a final de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.