El femení de l'Handbol Sant Cugat aspira a sumar el segon triomf a la Copa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení de l'Handbol Sant Cugat afronta la cinquena jornada de la Copa Federació aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre a Can Llobet davant el Garbí. El conjunt santcugatenc mirarà d'assegurar-se el triomf davant un rival que el supera a la classificació d'un punt.

La Copa arriba aquest cap de setmana a l'equador i després de les quatre primeres jornades hi ha dos equips que s'escapen, Banyoles i Cardedeu, amb vuit punts. La resta d'equips, excepte el Vic, que encara no no ha guanyat cap partit, es barallen i s'intercanvien posicions cada jornada. L'Handbol Sant Cugat és penúltim després de l'ajustada derrota (32-31) de la setmana passada a Terrassa, però per davant té precisament les terrassenques i el Garbí a només un punt.

L'escassa diferència entre aquests tres equips dóna esperances a l'equip de Jordi Martín de puntuar aquesta setmana davant un Garbí que suma una victòria, un empat i dues derrotes, per tant un rival assequible per a les santcugatenques. El triomf els permetria recuperar alguna posició a la classificació a l'espera d'iniciar la segona volta d'aquesta competició.

L'equip santcugatenc jugarà novament a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.