L'Handbol Sant Cugat s'estrena a la lliga amb desfeta per la mínima a Mataró


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat s'ha vist superat pel Mataró / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat s'ha vist superat pel Mataró / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat (27-26) a la pista del Mataró a la jornada inaugural de Primera Estatal. Els santcugatencs han marxat al descans guanyant per un gol, però a la segona meitat han patit pèrdues de pilota decisives amb superioritat numèrica sobre la pista.

L'Handbol Sant Cugat ha iniciat la lliga amb derrota a la difícil pista del Joventut Handbol Mataró. Tots dos equips arribaven a la cita invictes després de la pretemporada. El partit ha estat molt igualat en el primer temps amb igualtat al marcador. A la represa, els santcugatencs s'han vist superats pels mataronins amb un gran Bernat Muñoz que s'ha convertit en la figura del matx després de demostrar un gran encert ofensiu.

Els d'Armand Rubiño no han aprofitat la superioritat numèrica en algunes fases del partit i han vist com els del Maresme s'han imposat per la mínima. L'entrenador de l'equip, Armand Rubiño, destaca l'efectivitat dels locals.

Armand Rubiño

Ells han aprofitat la seva inferioritat nunmèrica per fer gols decisius.


L'Handbol Sant Cugat intentarà guanyar el primer partit diumenge vinent quan rebran la visita del Palautordera al pav 3 de la Rambla del Celler.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.