L'Handbol Sant Cugat cau a la pista de l'avantpenúltim, l'OAR Gràcia de Sabadell

Imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat cau (31-27) a la pista de l'OAR Gràcia, l'avantpenúltim, i encadena suma la segona derrota consecutiva al grup D de Primera Estatal. Després d'una ratxa de cinc triomfs seguits, els d'Armand Rubiño han acumulat un empat i dues ensopegades que els han allunyat de la sisena posició, la que es va assolir la temporada passada. Marc Jordán ha tornat a competir després de dos partits sense fer-ho i ha anotat 11 gols.

Jordán ha desfet l'ajustat inici de partit, amb parcials igualats que només s'han trencat quan el lateral santcugatenc ha començat a encadenar dianes. A través de l'efectivitat del golejador vermell-i-negre, l'Handbol Sant Cugat s'ha arribat a situar tres gols per davant al minut 18 (8-11). Ara bé, a partir de llavors el rival ha reaccionat i ha millorat les seves prestacions en atac, i ha arribat a la mitja part per davant (16-14).

Els primers compassos de la segona meitat han estat de nou de clar color visitant. L'Handbol Sant Cugat ha anat retallant distàncies fins posar-se per davant. Quan faltava un quart d'hora per al final del partit i, tot i jugar amb un home més per exclusió, els locals han augmentat el seu nivell i han redreçat el rumb del partit fins capgirar el marcador i acabar enduent-se els dos punts.

L'Handbol Sant Cugat es manté vuitè i la setmana que ve torna al pav 3 per enfrontar-se al Sant Joan Despí.