L'Handbol Sant Cugat cau a Sarrià de Ter en un partit molt igualat

L'Handbol Sant Cugat continua amb la mala ratxa i perd (29-24) davant de l'Handbol Sarrià de Ter a la 24a jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han estat dins del partit, però en el darrer minut els locals han aprofitat que els vermell-i-negres s'han llençat a l'atac per ampliar l'avantatge i acabar guanyant de cinc gols.

En el primer temps, el partit ha estat igualat tot i que els locals s'han anat al descans tres gols a sobre en el marcador (12-9). En el segon temps, el partit ha seguit la mateixa tònica, i no ha estat fins el final quan el Sarrià de Ter ha aprofitat que els visitants han buscat més l'empat per marcar fins a quatre gols en el darrer minut de partit i fer impossible la remuntada santcugatenca, que ja acumula sis jornades consecutives amb derrota.

Malgrat la derrota, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, està content de l'actitut dels seus jugadors.

Armand Rubiño

Hem fet el que hem pogut i hem competit en tot moment. Hem estat per endavant i per algunes pèrdues de pilota ells al final s'han posat per davant.

La següent jornada, els santcugatencs reben l'Handbol Sant Esteve Sesrovires.